Tak for din interesse i min GUIDE

“Karinas Tips til små hverdagsforandringer med stor effekt”.

Inden den ankommer i din indbakke, kan du læse her, hvordan du kan forandre din hverdag, så du opnår mere glæde og overskud

Invester 30 min i dig selv, og det vil blive klart for dig, hvordan det kan være dine smerter i kroppen ikke forsvinder. Dit mentale og fysiske overskud er helt i bund, og du orker ikke mere at stå  med det hele selv.

Så lad mig hjælpe dig til at kende sammenhængen mellem smerte, krop og mental sundhed. Uden at du skal bekymre dig om, du kan klare det.

Jeg viser dig, hvordan din tilstand kan ændres netop ved en mere holistisk tilgang til krop og mental sundhed. Det kan ikke adskilles, som mange ellers gerne vil. 

OVERSKRIFT Hvordan Susanne kom fra A til B og lykkes med mindske sine smerter
Testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Genkender du nogle af disse sætninger

Er du træt af at have prøvet så meget uden at det er lykkes dig at komme over på den anden side af broen, altså der hvor du er smertefri og kan bevæge dig frit og legende? 

Træt af at fordøjelsen ikke fungerer regelmæssigt, og din krop virker stresset?

Træt, fordi din søvn er kort og uden sammenhæng?

Har du travlt med sørge for alle andre har det godt, og i den forbindelse har du fuldstændig glemt at spørge dig selv: Hvordan har jeg det egentlig? 

Drømmer du om at være tilstede for dig selv og dine nærmeste, at få overskud til skabe en forbindelse mellem dit hoved og resten af kroppen? 

Jeg forstår dig godt.

Mit navn er Karina Poulsen. Jeg hjælper kvinder, der kæmper med at være kørt af sporet og have mistet kontakten til dem selv. Ofte kommer smerterne fordi, man for længe har overset signalerne og knoklet på.

Måske du har forsøgt de traditionelle metoder uden succes med at opnå et mere afbalanceret forhold til smerter, krop og sind. Jeg hjælper dig med at bryde ind i symptomerne og i stedet begynde at kigge på de dybereliggende årsager til, hvordan det kan være kommet så vidt. Der kan være både fysiske og psykiske (traumer m.m.) årsager til dine smerter og ubalancer. 

Når først sammenhængen går op for én, begynder “magien” at ske. Smerterne aftager og overskuddet øges, og fornemmelsen af frihed kommer frem.

Karina Poulsen My Body Mind Profil Kontakt
Nøglemodellen og de 6 processer i et forløb hos Karina Poulsen i Vejle

Nøglemodellen indeholder 3 hovedgrupper:

  1. Behandling
  2. Coaching ( Bonus: NLP og Skyggesider)
  3. Træning 

Det er et 12 ugers forløb med fokus på mental sundhed, behandlinger, træning og coaching. Du vil blive guidet til, hvordan du kan arbejde med din mentale sundhed og opbygge en stærkere krop, dit mindset og få et åbent livssyn.

Træning er relateret til dine smerter og ubalancer og foregår i samarbejde med mig. Den understøtter din behandling. Det vil være forskellige former for åndedrætsøvelser, bevægelse og kropsbevidsthed.

Dit program vil være en proces mod at få mere overskud og glæde og opleve en mere balanceret tilgang til livet, uanset om det er på hjemmefronten, arbejdet eller i andre relationer. Du vil opleve og forstå, hvordan du lykkes, og hvor dine udfordringer er meget bedre efter denne rejse. 

Hvad ville det betyde for dig?

Hvis du kunne komme af med smerter, spændinger og ubalancer i krop og sind. 

♥ At have en hverdag med ingen eller færre smerter

♥ At mærke dig selv igen efter at have været væk alt for længe fra den, du i virkeligheden er

♥ At føle dig fri og være glad

♥ At have overskud til at leve det liv, du gerne vil

♥ At kunne stå op og føle dig udhvilet efter at have sovet

♥ At have taget kontrollen tilbage over dit liv og dine muligheder

Hvordan kommer du videre?

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til at komme ud af den negative spiral, som kroppen og sindet befinder sig i. Derfor tilbyder jeg dig muligheden for en samtale om at slippe det, som begrænser dig, og hvordan du får en retning til at få mere overskud og frihed tilbage i dit liv. 

I samtale tager vi udgangspunkt i, hvor du står lige nu, og giver dig en vision for, hvordan din hverdag med færre smerter og mere overskud kan se ud.

Hvad siger andre

Årsag: Min baggrund for at deltage i et forløb, hos My Body Mind, var primært daglige smerter i muskler og led, dårlig og uregelmæssig søvn, uhensigtsmæssige tankemønstre, uro og tankemylder.

Udbytte: Efter blot 2 uger kunne jeg begynde at mærke en forskel på mine smerter, min søvn og min evne til at finde tilbage til roen. Efter forløb er slut, kan jeg mærke markant forskel, og jeg står nu tilbage med en nattesøvn, der fungerer, kraftig reduktion af smerterne, og nogle værktøjer der gør, at jeg kan arbejde med uhensigtsmæssige tankemønstre og selv finde tilbage til roen igen.

Jeg har fået påbegyndt en rejse, som jeg nu skal arbejde videre med.

Berit, Vejle

Årsag: Det viste sig hurtigt at jeg i mange år har symptom behandlet min krop. Karina “gennemgik” min krop og kunne hurtigt aflæse, hvad der var galt og reelt komme med en beskrivelse af problemet.

Udbytte: Med opgaver og støtte fra Karina begyndte jeg så at få “ ryddet op” i livets rygsæk og sammen med hendes behandlinger forsvandt smerterne. Jeg står nu her bagefter meget gladere, klogere på mig selv og fået meget mere ro i mit liv, da jeg hviler meget mere i mig selv.

Det har været en spændende og “ hård “ rejse, og nu skal jeg selv ud og arbejde videre og huske på de værktøjer, jeg har fået med.

Jeg kan varmt anbefale et forløb ved Karina .

Annette, Vejle

Det får du med i din værdifulde samtale 

  • Vi vil skabe oversigt over, hvor dine udfordringer er, både de synlige og dine skyggesider, så du er klar over, hvad det er, som bliver ved med at. hæmme dig i din hverdag med at nå, det du gerne vil

  • Vi vil afdække, hvor det er, du har saboteret dig selv i din nuværende hverdag, og der ved ikke opnået mere energi og overskud

  • Du vil gå fra samtalen med konkrete værktøjer til at håndtere udfordringer som har været begrænsende, så du kan lære at se signalerne for det

  • Du vil forlade sessionen med fornyet positiv energi og inspireret til at få den hverdag, som giver dig overskud og glæde

De fleste mennesker tror aldrig de kan opnå at få det bedre. De tror deres tilstand er permanent.

Det er ikke fordi de mangler viljestyrke eller viden om hvad de skal spise. Det er simpelthen fordi de ikke ved, hvad der faktisk skal til for at have et balanceret forhold til mad. For selvom kost og motion er vigtig, er der en ting, som de fleste glemmer i den ligning: Dine tanker og følelser, og hvordan de kan styre dit spisemønster – uden at du er bevidst om det.

Er du klar til at droppe de metoder, der ikke virker – og springe direkte til det, der faktisk giver indsigt i dig selv, og hvordan du kommer i den bedste retning for dig.

Hvorfor spilde endnu flere år med stressende slankekure eller diæter, yoyo-vægt og madstress?  Hvorfor kæmpe videre selv, når jeg kan hjælpe dig, og vise dig den løsning der giver varige resultater? Du kan spare dig selv megen frustration og selvkritik ved at tage imod min rådgivning, og høre min indgangsvinkel til at slippe sukkertrang og overspisning.

Hvis du er klar til at skabe en forandring i dit liv og vil skabe varige forandringer, så skal du ikke vente. Livet venter ikke på dig, så tag selv det første skridt og book en samtale herunder.

Hvis du er klar til se dig selv i spejlet med stolthed, så book din gratis Lettere Nu Samtale herunder:

Hvis du stadig er i tvivl, så lad mig vise dig endnu et par grunde til, at du skal tage samtalen