12 ugers forløb for dig, der virkelig ønsker forandringer i dit liv

Det er et transformerende forløb, og du vil på 12 uger opleve resultater,  der vil forbedre din mentale sundhed, fysiske helbred og ikke mindst give dig livsenergi.

Du får redskaber, du kan direkte anvendte til at arbejde med dit mindset, højne din energi i hverdagen og få mere livsglæde. 

Nøgle Modellen

Du arbejder igennem de 6 faser i Nøgle Modellen, hvilket sikrer intet er tilfældigt, og vi arbejder trygt igennem din proces. 

I starten af processen aftaler vi en målsætning for forløbet, så der er en helt klar retning for dig. Løbende tages der hånd om processen

Du vil opleve, at de begrænsninger, du har troet, var permanente er meget mere dynamiske.

Du vil i løbet af disse uger opleve forbedringer, som du kan mærke i din hverdag. Det vil helt sikkert gøre en markant forskel på dit overskud, din fornemmelse for at opleve ro og livsglæde. 

Kropsterapi hjælper dig af med smerter. Giver dig ro. Lev livet uden begrænsninger og smerter.
12 ugers individuelt forløb - der arbejder på at få dig tilbage til et liv uden smerter og meget mere Overskud og Glæde i din hverdag. Lad dig ikke begrænse af din fysik eller psyke.
Nøglemodellen og de 6 processer i et forløb hos Karina Poulsen i Vejle

Vil du væk fra dine smerter og stedet have mere Styrke og Overskud?

Dette er et 12 ugers forløb som bliver individuelt tilpasset til en kvinde som dig, der står over for en bred vifte af udfordringer, både fysiske og mentale. Du er i centrum udefra dine ressourcer og behov, så du løftes mest muligt.

Andre, som ikke har prøvet vedvarende smerter, kan have svært ved at sætte sig ind i det, du gennemlever.

Hvad siger erfaringen: Erfaringen med utallige klienter viser, at bag de fysiske smerter, som du oplever ofte dagligt, også ligger dybere lag af stress, arbejdspres eller følelsesmæssige belastning.

Derfor har jeg udviklet et holistisk behandlingsforløb. Et forløb, der ikke kun fokuserer på at lindre de fysiske symptomer men også på at adressere, de underliggende årsager for at skabe varig forandring.

Tilgangen er baseret på den nøje sammensat model, der integrerer behandlinger, træning og samtale: Nøgle Modellen.

Modellen tager udgangspunkt i både dit fysiske, mentale og psykiske tilstand .

Hvad arbejdes der med: Alt fra muskler og skelet til organer og væv, hormoner, væske, fordøjelse og søvn er faktorer, der er essentielle.  I 12 uger arbejder vi kun med dig i fokus, hvor du er med på en rejse mod at finde balance med også at rykke dig til et nyt sted i dit liv.

Du sidder lige nu og læser dette, fordi du gerne vil et andet sted hen. Kunne du have gjort det selv, så havde du gjort det. Men hvorfor ikke række ud og få hjælpen, når den nu findes? Du fortryder ikke, de ting du får hjælp til. Kun de ting du ikke får gjort i tide.

Hvad sker der: I løbet af de næste 12 uger vil du blive introduceret til forskellige metoder og teknikker, der er designet til at forbedre ikke kun din fysiske tilstand, men også dit humør, din energi og dit mentale fokus. Vi vil udforske hvordan disse teknikker kan implementeres i din daglige rutine, så du gradvist kan opbygge en sundere livsstil, der passer til dig.

Træning og coaching vil være centrale elementer i vores program, da en stærk og balanceret krop er et godt fundamentet i samarbejde med et mentalt stærkt sind. Gennem skræddersyet træning og personlig coaching vil vi guide dig til at opbygge den styrke og udholdenhed, der er nødvendig for at støtte dit mentale velbefindende. 

Praktisk: Du vil komme ind til behandling og træning, men der vil også være mulighed for, at arbejde med din personlige udvikling imellem behandlingerne.

Vigtigt: Det er vigtigt at huske, at dette ikke “kun” handler om en behandling og en midlertidig lindring af symptomer. Det er snarere begyndelsen på en dybere forandring i dit liv.

Du bliver støttet i din rejse mod at opnå den balance,  glæde og overskud, du fortjener. Begynd din transformative rejse, hvor du tager det første skridt mod et bedre sted i dit liv. 

Intet er statisk, men det starter med en beslutning om, at du vil en forandring.