Kropsterapi hjælper dig, som er træt af at have ondt i kroppen? Træt af smerter, piller og ubehag?

Hvis du ikke vil læse mere, men bare booke en behandling. Så bestil din tid herunder.

Manuvision Kropsterapi

Tanker og følelser styrer oftest, hvordan vi har det både fysisk og mentalt. Sorg og svære følelser kan føre til fysiske smerter og ubehag. Kroppen er et spejl på det liv, vi både har levet og lever lige nu. Alle vores oplevelser lagres i kroppen, og det sker helt ubevidst. Derfor er der mange gamle spændinger, der aldrig er blevet forløst oftest i forbindelse med gamle traumer.

I kropsterapien arbejder jeg med spændinger, smerte, vrede, sorg og forløsning. Når dine fysiske spændinger og smerter bliver løsnet, vil du kunne opleve at kunne trække vejret mere frit og få fornemmelsen af lethed.

Stol på din krop og dens egne evner til helbredelse. Sammen med dit sind og dit mentale mindset er kroppen intet mindre end fantastisk. Du kan genfinde kroppens balance og sindets indre styrke, hvis du arbejder med det, og får lidt hjælp på vejen i form af et behandlingsforløb.

Kropsterapien hjælper dig til at mindske eller slippe af med dine smerter, samtidig med, at du lærer at forstå dine egne mønstre. Det er en terapiform, der kan hjælpe dig med at slippe af med smerter, men også genvinde indre styrke.

Sådan bruger jeg kropsterapien

I kropsterapien arbejder jeg med at komme i dybden med dine symptomer. Jeg arbejder med årsagen til dine smerter og blokeringer.  Hele kroppen er i spil, dvs. på det fysiske, mentale, psykiske og energetiske plan. Det fantastiske ved kropsterapien er, at jeg arbejder med alle planerne på én gang. Det hele hænger sammen og kan sjældent isoleres.

Kroppen afspejler dig, og de oplevelser du har med i bagagen. Din krop kan være stresset. Du føler dig udbrændt, måske har du ondt i skulderen og lændesmerter, der ikke forsvinder eller ondt i hele kroppen. Din krop er et spejl på dit liv, dine udfordringer, glæder, sorger, ensomhed, skyld og skam. Oplevelserne danner blokeringer og uønskede spændinger. Dit nervesystem er på vagt, og det slider på dig. Du kan ikke mærke dig selv længere.

Gennem tryk, stræk, massage, manipulering, pulsering og fokus på åndedrættet, arbejder jeg med at skabe en forbindelse ind i kroppen igen.

Kropsterapien hjælper dig

Dine smerter kan være fysiske, som er lette at mærke og forholde sig til. Symptomerne kan dog være udtryk for noget helt andet, som kan vise sig under en behandling. Det kan være, at smerterne i lænden stammer fra en spændt psoas på forsiden.  Smerter i nakken, der udspringer fra halsen og kæben. Du har haft ondt i højre lyske, du ikke har opdaget, det stammer fra dit knæ. Eksempler som jeg ofte oplever i mine behandlinger, og som oftest kan lindres eller helt forsvinde efter behandling. Nogle symptomer forsvinder efter første gang, men det kan godt kræve 4-6 behandlinger for at komme i dybden.

Kroppen og sindet oplever stress og symptomer, som f.eks hjertebanken, søvnløshed og åndenød. Det kan være svært at overskue hverdagen og dens gøremål, og det er svært at komme ud af sengen. Kontakten med kroppen er forsvundet, og du har brug for hjælp til at finde tilbage til dig selv.

Symptomer / Fysiske

 • Fysiske smerter i skulder, lænd og nakke
 • Lyskesmerter
 • Hovedpine og migræne
 • Fordøjelsesbesvær
 • Ondt i kroppen
 • Træthed

Symptomer / Mentale

 • Stress
 • Angst
 • Modløshed
 • Depression
 • Traume

Sådan foregår en behandling

Jeg behandler med mine hænder direkte på huden, da det er vigtigt at mærke ind til kroppens over- og underspændinger. Jeg arbejder med pulserende bevægelser, tryk, massage, åndedrætsteknikker, stræk og ledfrigørende bevægelser. Jeg arbejder ud fra kroppens behov, og omsætter det til kropsterapi tilegnet dig.

Det er det, der sker i en ManuVision-behandling. Jeg rører, bevæger, pulserer, laver dybe tryk og livet vender tilbage, når der kommer gennemstrømning fra top til tå. Følelserne kan  få lov til at flyde frit, og du kan få en fornemmelse af frihed og plads. Du kan få lyst til at grine, græde eller råbe og sætte dig selv fri af gamle mønstre.

Når følelserne får plads, kan vi relatere. Vi kan relatere til os selv og mærke, hvad vi har lyst til – eller ikke har lyst til. Vi kan relatere til andre og blive bedre til både at tage imod og sige fra. Og måske kan vi relatere til en lidt mere sårbar fornemmelse af, hvem vi i virkeligheden er.

Praktisk info

Vi starter altid ud med at tale omkring din situation. Hvad rører sig i dit liv, og hvilke smerter eller udfordringer er foran dig. Jeg tager udgangspunkt i dig og bruger det til at vurdere min behandling af dig på briksen.

Herefter kommer op på briksen. Hvis det er nødvendigt at tage tøjet af, så får et dejligt tæppe over dig. Ellers behandler jeg dig med tøjet på og beder dig løfte op eller trække ned, hvis jeg har brug for at se, hvordan du bevæger dig eller din muskulatur.  

Medbring dit eget lagen og tæppe. Der bruges ikke olie.

Behandlingen varer 60 min inkl. samtale og tøjskift.

Du kan selv arbejde med øvelser. Lær mere om Øvelser.

Se en øvelse for spændte skuldre herunder.

Pris: 

30 min: 500,- kr

60 min : 950,- kr

5-turs kort 4.250 kr -du sparer 500,-  og du sikrer din succesrate markant ved at der arbejdes med årsagen og ikke symptomerne.

Tiden er ink. tøjskifte. Du skal selv medbringe lagen og tæppe. (ved forglemmelse +25kr) 

Har du dybere liggende issues, så er det et transformerende forløb på de 6-12 uger, jeg anbefaler dig at tage en samtale omkring. Du booker en samtale, eller vi kan tage det i forbindelse med din første behandling. 

 

Kropsterapeutisk træning
Kropsterapi og træning hjælper dig af med smerter og skaber kontakt til dig selv

Kropterapeutisk træning

Her arbejder vi med at komme fra hovedet og ned i kroppen. Helt ned i kroppen. 

Vi starter fra bunden med dine tæer og fødder. De er dit fundament, og alligevel får de ikke meget opmærksomhed gennem hele livet. Det gør vi noget ved i træningen. Dine fødder og fodled vil blive mere fleksible og smidige. Det vil gøre rigtig meget for din bevægelighed og balance, og vil helt sikkert også være med til at rette op på gamle forstuvninger og ledbåndsskader.

Der arbejdes med bevægelse af alle muskelgrupper og led. Styrke, smidighed, puls og energibaner aktiveres. En træning, der kommer igennem alt, og du vil virkelig kunne mærke livet i din krop efter en træning som denne. 

Træningen kan sagtens stå alene, men jeg anbefaler alle, som er i et behandlingsforløb at begynde på dette hold. Det er uanset, om det er ondt i ryggen, eller du har brug for grounding.

Prøv kropsterapeutisk træning her: Kropsterapeutisk yoga