Duen Yin Yoga Vejle
Duen - Eka Pada Rajakapotasana - et dybdegående stræk af balle, lænd og knæ

YIN YOGA 

Mandag kl. 19:30-21:00

Opstart 2024 i uge 2

Pris: 1950,- DKR

15 x træning på små hold.

 Book på info@mybodymind.dk

YIN YOGA – afstressende og dybdegående

Yin yoga er for dig, der har brug for at komme ned i kroppen. Give dig selv en pause fra alt andet og dedikere 90 min til din egen genopbygning af krop og sind. Yin Yoga kan med sine lange stræk virke afstressende og beroligende. 

Yin-yoga er en blid form for yoga med ca. 25 grundstillinger, som virker dybt i kroppen. Stillingerne holdes over tid, oftest 3-5 minutter, som kan være udfordrende for sindet. I yin yoga arbejder vi med bindevæv, ledbånd og sener. Det er det, der forbinder vævet i hele kroppen, organer, muskler og knogler i et kompliceret samspil. Tidligere har man troet, at bindevævet bare var “dødt” væv, men det har vist sig, at der er flere nervetråde i bindevævet end i musklerne. Så når du begynder at blødgøre bindevævet med blide øvelser, løsnes gamle spændinger.

Yin-yoga virker ikke kun fysisk men også mentalt og beroliger nervesystemet.

Udendørs yoga ved Vejle Fjord -en smuk og kold forårsmorgen

Yin – det modsatte af Yang

I yin yoga arbejder vi med at få ro over kroppen. Ro i kroppen, giver ro i sindet. Ro i sindet, giver ro i kroppen. Det er yin. Yin er, hvor vi dyrker den feminine side af os, mørke, ro, ingen aktivitet, dyb genopladning, ingen krav og ingen forventninger. Aktiv bevægelse er Yang. 

Yin-yoga er i virkeligheden yoga og mindfulnesstræning på en og samme gang. Takket være det langsomme tempo, de dybe, dybe stræk og det rolige åndedræt ryger kroppen ind i en sund tilstand af sig selv. Yin-yoga tuner ind på de ting i kroppen og psyken, vi normalt ikke har adgang til, fordi de ligger så “dybt” begravet i os. Følelserne er der, og de må gerne komme til udtryk.

Efter en yin yoga time, kan du føle dig utrolig afslappet og afstresset.  Yin yoga påvirker hele dit nervesystem. Har du for meget fart på i det daglige, oplever du symptomer på stress, så er det især denne form for bevægelse, jeg vil anbefale dig. Yin yoga vil give din krop og dit sind en mulighed for at opnå balance og fleksibilitet.