Yoga hold i Vejle

Glimmer Yoga (Hatha Yoga)

Tirsdag kl. 17:30-19:00

Opstart i 2024 i uge 2

15 træninger alle på 90 min. Alt udstyr er i lokalet. Små hold.

Pris: 1950,- kr

Tilmeld på info@mybodymind.dk2

Afterwork Yoga

På denne time arbejder vi kroppen igennem fra top til tå i et tempo alle kan være med til. Når du ankommer, er du fyldt op med en masse indtryk og stimuli fra dagens udfordringer på arbejdet eller derhjemme. Ofte er der brug for at ankomme og falde til ro. Den første stund bruges til at søge indad, berolige nervesystemet og få kontakt til åndedrættet. Det danner grundlaget for hele din yogatime. Den første gang er det måske lidt uvant, men hurtigt mærker du forskellen i at ankomme og falde til ro.

På timen er der plads til nybegyndere og øvede, da yoga er fantastisk. Du arbejder ud fra din krop, og hvor du befinder dig. Der er ingen konkurrence, og du bliver tværtimod rost for at passe på dig selv. Du arbejder med at mærke, hvad der sker inde i dig. Opmærksomhed på dine signaler og turde mærke dem.

Kroppen åbnes langsomt op, bliver blødere og mere smidig. Tag ikke fejl, der vil være sekvenser, hvor din styrke og balance udfordres. Disse øvelser er med til at styrke din kropsholdning, smidiggøre dine led og sikre dig, du stadig kan tage dine strømper på uden at sætte dig ned i fremtiden.

Timen egner sig til alle, som vil have afstressende øvelser, smidighed og balance, mindre smerter, styrke i kroppen og lidt sved på panden. Det er ganske uhøjtideligt, og smil og latter er en tro følgesvend.

Prisen er for en sæson. Der kan ikke købes enkelt gange.

 

Karina Poulsen - Mind Body Soul