My Body Mind – Kropsterapi og Yoga

Velkommen til mit yogastudio og klinik. Du vil komme ind til gode behandlingsfaciliteter til kropsterapi, hvor du kan få hjælp til både fysiske og psykiske udfordringer.

Samme sted er der et dejligt træningslokale både for yoga og træning, der kan anvendes i forbindelse med et behandlingsforløb.

Jeg vil glæde mig til at byde dig indenfor til et fantastisk sted, hvor du har mulighed for at mærke den helt særlige stemning og sjæl, der er over stedet. Ikke, fordi jeg siger det, men fordi det er det, mine deltagere fortæller mig, når de har været til yoga eller behandling.

Derfor kalder jeg det også mit ekstra hjerterum. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen. Se lokalerne herunder i videoen.

Det rigtige sted

Nogle gange ved man bare, man er landet det rigtige sted. Det føles rigtigt helt indeni. Sådan havde jeg det, da jeg begyndte at undervise i yoga. Herefter har jeg taget uddannelsen som kropsterapeut, og det giver rigtig god mening at arbejde med det hele menneske. Det er lige her, jeg giver mest tilbage til den verden, vi er i. Mit ønske er du også finder ind til det i dig, og jeg vil gerne hjælpe dig på vej i din proces.

Profil Karina Poulsen kropsterapi og yoga

Uddannelse

  • Manuel Terapi – Santos Institute of Osteopathic Medicine
  • NLP practitioner og livstilscoach
  • Manuvision Kropsterapeut & Træner (2019)
  • RAB -Godkendt (Karsten Munk Akademiet)
  • Hamsa Yoga ved Simon Krohn og Soham
  • Efteruddannelser: Yin-, Gravid- og Børneyoga
  • Mindfulness instruktør

PS. Lidt om Karina Poulsen

Livsglad og nysgerrig iværksætter – årgang 1976. Bosat i naturskønt område i Vejle ved skov og å sammen med min mand og 2 børn og en lille hund. Oprindeligt uddannet ingeniør men efter 17 år måtte jeg følge min bane i livet. Har du ikke læst Paulo Coehlos “Alkymisten”, så gør det. Så er der måske også noget, der falder på plads i dit liv.