Yoga er bevægelse med opmærksomhed på det, der sker lige nu. Opmærksomhed på kroppen, tankerne og åndedrættet. Yoga er et ældgammelt system, men der er mere behov for det nu end nogensinde før. 

Undervisningen er nærværende med øje for den enkelte på måtten. Der arbejdes med kroppens bevægelighed, styrke og smidighed.

Mit ønske for dig er, at du finder ro, overskud, styrke eller fleksibilitet. Du finder ind til det, der giver mening for dig.

Jeg underviser fra hjertet og altid med et smil på læberne. Min fineste opgave er at føre dig igennem din yogapraksis med plads til udfoldelse og fordybelse.  

“Vejles skønneste yoga rum”, sådan beskrev en af mine yogagæster det, da hun første gang trådte ind i studiet. Jeg ønsker, du må få den samme oplevelse.  

Vil du vide mere om de forskellige yogaformer så læs her:

Yin Yoga

Hatha Yoga

Yoga for Mænd

Kropsterapeutisk Yoga

 

 

 

 

Yogahold i Vejle Yin Hatha Meditation
Siddende foroverbøjning i yoga. Paschimottasana
Yoga har aldrig handlet om at kunne nå sine tæer for mig. Det handler istedet om alt det, du oplever på vejen mod dem. Processen er langt vigtigere end målet.

En yogatime kan være med til at give dig et pusterum i hverdagen. Tid, der er dedikeret kun til dig kan føles som balsam for krop og sjæl. Tillad dig selv at give dig lov til at nyde dit eget selskab.

Læs mere om de forskellige hold i Vejle: Yin, Hatha, Yoga for mænd og kropsterapeutisk træning.